Wat is Lyric - Lyriccentrum.nl
Tienduizenden mensen gingen u voor!

Wat is Lyric?

Lyric is het eerste en enige 100% onzichtbare hoortoestel dat dag en nacht wordt gedragen en tot 3 maanden permanent in de gehoorgang blijft zitten. Dus geen batterijen plaatsen, geen onderhoud en u mag er mee douchen, sporten en slapen. Net als de goedhorende, hoort u dag en nacht zonder dat u daarvoor iets hoeft te doen.

Hoe werkt Lyric?

Het onzichtbare gehoorapparaat Lyric zit diep in het oor, in uw gehoorgang. Zo blijft uw oorschelp vrij om geluiden op te vangen. De geluiden worden vervolgens zuiver doorgegeven aan de microfoon van dit onzichtbare hoortoestel. Het bijzondere ontwerp en de locatie zorgen voor een optimale geluidskwaliteit.
Omdat de Lyric diep in de gehoorgang geplaatst wordt, kan dus met recht gezegd worden dat dit een 100% onzichtbaar hoortoestel is.

Met Lyric kunt u hoge tonen (weer) goed waarnemen en geluiden perfect lokaliseren. In tegenstelling tot traditionele gehoorapparaten, ervaart u met Lyric geen occlusie-effect (horen van de eigen stem). Ook feedbackgeluiden (fluiten van het hoortoestel) en ruis verdwijnen. U kunt eindelijk weer goed horen en verstaan, zonder beperkingen. U vergeet zelfs dat u een hoortoestel draagt.

Waarom Lyric?

  • 100% onzichtbaar gehoorapparaat
  • 24/7 te dragen
  • Uitzonderlijke geluidskwaliteit
  • Gratis updates
  • Blijft maandenlang zitten
  • 30 dagen gratis uitproberen
De contactlens voor uw oor

Hoe wordt Lyric geplaatst?

Lyric wordt in enkele minuten volledig in de gehoorgang geplaatst door een gespecialiseerd Lyric-audicien. De Lyric-audiciens van Lyriccentrum.nl hebben dit al honderden malen gedaan en hebben hier dus bijzonder veel ervaring mee. Een operatie of verdoving is niet nodig. Zodra het kleine hoortoestel in het oor zit, is het volledig onzichtbaar voor u en uw omgeving. De batterijen van de Lyric gaan tot 3 maanden mee zonder dat u ze hoeft te vervangen of dat er onderhoud aan uw toestel nodig is.

Lyric zelf plaatsen

Onze specialisten kunnen u zelfs leren hoe u de Lyric zelf in uw oor kunt plaatsen. Als u dat zelf kunt, sturen wij u enkele keren per jaar een nieuwe Lyric op per post. U hoeft dan dus niet meer langs te komen als de batterij van de Lyric leeg is. Dat scheelt weer een ritje naar één van onze locaties.

Daardoor zit Lyric permanent in uw oor. En om die reden vergeet u zelf dat u een gehoorapparaat draagt.

Het mooie van de Lyric is bovendien dat wij deze in het benige gedeelte van de gehoorgang plaatsen waardoor u geen last heeft van occlusie (het horen van uw eigen stem op een hinderlijke wijze).

Benieuwd hoe u de Lyric zelf in uw oor kunt plaatsen?

Bekijk hoe u de Lyric zelf kunt plaatsen

Tienduizenden mensen gingen u voor!

De Lyric verandert levens! Wij delen graag de ervaringen van onze gebruikers met u. Laat u inspireren en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefmaand.

Swipe