Over ons - Lyriccentrum.nl
Gegarandeerde kwaliteit!

Dé marktleider in onzichtbare Lyric hoortoestellen.

Lyriccentrum bestaat uit een groep audiciens die al sinds de introductie van Lyric in Nederland enorm fan zijn van dit product. Wij hebben inmiddels honderden slechthorenden geholpen met onzichtbare hoortoestel. We hadden in 2014 de eer om als eerste in Nederland de Lyric te plaatsen bij slechthorenden. Met deze jarenlange ervaring weten wij precies voor welke mensen Lyric geschikt is én kunnen we met bijzondere precisie de Lyric plaatsen. En dat is belangrijk want de Lyric wordt 3 mm van de trommelvlies geplaatst. Dan wil je laten doen door mensen die niks anders doen, dan Lyrics plaatsen. Prettig kennis te maken!

Focus op een persoonlijke behandeling

Klantgerichte service

Ook na aanschaf van de Lyric blijven wij met je in contact want wij weten hoe belangrijk het is om je te helpen met het wennen aan een hoortoestel. Bovendien plaatsen wij zodra de batterij leeg is, weer een nieuw toestel voor je. We blijven dus met je in contact en bouwen op deze manier een langdurige relatie met je op.
Natuurlijk krijg je bij ons service van hoog niveau. De Lyric is een topproduct, daar hoort top service bij.

Dat betekent dat we altijd op korte termijn tijd voor je maken als je belt voor een vervanging. En indien het nodig is, komen we zelfs bij je langs om een nieuwe Lyric te plaatsen. Lyric is een comfortabel product, onze service is minstens zo comfortabel.

Tienduizenden mensen gingen u voor!

De Lyric veranderd levens! Wij delen graag de ervaringen van onze gebruikers met u. Laat u inspireren en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefmaand.