Tinnitus, oorsuizen of een piep in oor? Bekijk onze behandelingen
Tinnitus, oorsuizen of een piep in oor

Bekijk onze behandeling

Heeft u wel eens last van een piep of ruis in uw oor? Dit kan het gevolg zijn van een avond stappen of het bezoeken van een muziekfestival zonder gehoorbescherming te dragen. Beschadigt u uw gehoor heel erg? Dan kan het zijn dat u last krijgt van tinnitus of oorsuizen. Hierbij hoort u constant een piep, terwijl er geen echt geluid is. Het is een alsmaar aanhoudende overactiviteit van de hersenen. Tinnitus hoeft niet altijd het gevolg van gehoorbeschadiging te zijn. Het kan ook spontaan optreden of het gevolg zijn van stress, hoge bloeddruk of een zwangerschap.Er wordt geschat dat 2 miljoen Nederlanders last van hebben van tinnitus. Het vervelende hieraan is dat het niet vanzelf overgaat en niet echt te genezen is. Wel kan het onzichtbare hoortoestel Lyric ervoor zorgen dat u tijdens het dragen van het hoortoestel minder last of zelfs geen last van de piep of ruis ervaart. Op deze pagina willen we u daar zo veel mogelijk informatie over bieden.

Benieuwd hoe andere mensen Lyric ervaren?

Bekijk wat je van lyric kunt verwachten

Tienduizenden mensen gingen u voor!

De Lyric veranderd levens! Wij delen graag de ervaringen van onze gebruikers met u. Laat u inspireren en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefmaand.

Swipe

Wat is tinnitus?

Mensen met tinnitus ervaren 24/7 een piep of ruis in het oor. Dit kan worden waargenomen als piepgeluid, bromgeluid, ruisgeluid, hoge constante toon en meer. Het hoeft niet altijd in beide oren te horen zijn, want sommige mensen hebben enkel last van oorsuizen in één oor. Een klein deel van de mensen met tinnitus ervaart er zodanig last van dat dit een belemmering vormt op het leiden van een normaal leven. De gevolgen van tinnitus kunnen dan ook zeer ernstig zijn voor hun dagelijkse activiteiten, omdat ze de dag en nacht een (hard) geluid horen. Helaas zijn de meeste vormen van tinnitus op dit moment nog niet te genezen met een medische behandeling.

Hoe werkt het Lyric hoortoestel tegen tinnitus?

Hoewel er geen tinnitus behandeling of oorsuizen behandeling is, kan deze aandoening wel worden verminderd of zelfs tijdelijk worden weggenomen met een Lyric hoortoestel. Onze ervaring is dat van alle hoortoestellen die wij aanbieden het Lyric hoortoestel het beste werkt tegen tinnitus, oorsuizen of een piep in het oor. Wij denken dat dit komt doordat het Lyric hoortoestel heel diep in het oor zit, zo’n 3 mm bij het trommelvlies vandaan. Dit is veel dieper dan enig ander hoortoestel en heeft een positief effect op het verminderen of verhelpen van de piep of ruis. Bovendien wennen de hersens sneller aan de nieuwe situatie dan met een traditioneel hoortoestel omdat de Lyric permanent gedragen wordt.

Mensen die last hebben van tinnitus of oorsuizen hebben vaak ook een gehoorverlies. Het gehoorverlies zorgt er zelfs voor dat u de piep nog harder hoort, omdat het omgevingsgeluid slechter hoorbaar is. Een Lyric hoortoestel kan dat gehoorverlies ook opheffen, waardoor u beter het omgevingsgeluid kunt horen én de piep in uw oor minder hard of zelfs helemaal niet meer hoort.
Het hoortoestel draagt u dag en nacht, waardoor u ook ‘s nachts geen irritante piep ervaart.

Oorsuizen en piep in oor verhelpen met Lyric

Wij krijgen regelmatig patiënten in ons hoorcentrum die last hebben van tinnitus of oorsuizen. Deze patiënten laten wij altijd het Lyric hoortoestel proberen, omdat we hier al veel positieve reacties op hebben gehad. De patiënten geven bij het proberen al direct aan dat ze bij het Lyric hoortoestel meer baat bij hebben dan bij ieder ander hoortoestel. Ook is het verschil volgens patiënten groot in vergelijking met het niet dragen van een hoortoestel. Veel patiënten ervaren een minder harde piep en sommige patiënten ervaren zelfs helemaal geen piep meer. Wij bieden veel verschillende hoortoestellen aan, maar naar onze ervaring is het Lyric hoortoestel de beste bij tinnitus of oorsuizen.

Heeft u last van tinnitus of oorsuizen en zoekt u naar een oplossing om dit te verminderen of te verhelpen? Dan kunt u gratis en vrijblijvend het Lyric hoortoestel 30 dagen proberen. Blijkt het voor u toch niet de oplossing te zijn? Dan zit u nergens aan vast!

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!

Ja, ik wil Lyric graag gratis 1 maand poberen!

Wilt u meer informatie over de Lyric of wilt u weten of het onzichtbare hoortoestel voor u geschikt is? Lees dan meer informatie op onze pagina’s Wat is Lyric? en Voor wie is Lyric? Ook kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 035-3039109 of te mailen naar info@lyriccentrum.nl.

Seo form